Ingen træningslejr uden gummi

Kærlighedshistorier findes i mange forskellige udgaver. Flere kender nok historien om når ens bedsteforældre kom sammen for første gang, da de mødtes til en eller anden dans langt tilbage i tiden. I dagens tider er der flere kærlighedshistorier der udspilles – eller i hvert fald starter – på diverse digitale medier, som for eksempel dating apps.

Der er dog stadig håb for dem, som håber at møde kærligheden i ”den virkelige verden”.

Sport har en særlig evne til at bringe mennesker sammen, og du ved aldrig hvem du møder på en træningslejr. Din kærlighedshistorie kunne starte på din næste træningslejr.
Der er dog én ting, som mange par undlader at nævne i deres kærlighedshistorie; nemlig at mange af dem endte i seng sammen første gang de mødtes.

Skulle du derfor være så heldig, at møde en sød én på din næste træningslejr, er det vigtigt at du husker at medbringe gummi. Hvis du og din flirt kommer så langt, at I har brug for gummi, og du ikke har noget på dig, kan det hurtigt blive en sur slutning på aftenen.

Derfor er gummi så vigtigt

Udover at du efter en ellers god aften kan ende med at ligge sur og alene i sengen, er der også andre gode grunde til at medbringe gummi.

Du har lige har mødt en sød pige, og i en øjeblikkelig og spontan kærlighedsrus vælger I at dyrke ubeskyttet sex. Bagefter finder I så ud af, at selvom I havde en hyggelig aften sammen, skal det ikke være jer to, der skal fortælle nogen børnebørn jeres kærlighedshistorie.
Et par uger efter får du så et opkald fra din flirt fra træningslejren, der fortæller, at hun er blevet gravid. Her ville du nok have ønsket, at du bare havde noget gummi på dig den aften.

Et andet trist scenarie der kan udspille sig, når man vælger at dyrke ubeskyttet sex, er at man vågner den næste morgen, og får en ubehagelig oplevelse på toilettet. At dyrke sex uden gummi er nemlig årsagen til, at mange får kønssygdomme, som for eksempel Gonorré, Herpes, Klamydia og Syfilis. Når man så sidder i ventelokalet hos lægen ville man nok igen ønske, at man bare havde haft noget gummi på sig.

Sådan vælger du det rigtige gummi

Når man skal købe gummi – eller kondomer – så er Durex altid er trygt valg. Durex er verdens førende mærke af kondomer, og de er kendt for deres meget høje kvalitet.
Durex er selv stolte af at sige, at de laver verdens bedste kondomer. Kondomerne bliver alle testet elektronisk, hvilket sikrer, at alle enkelte kondomer, der bliver solgt, lever op til den høje kvalitet.

Udover den høje kvalitet, så fås Durex kondomer også i mange forskellige varianter, blandt andet størrelse og tykhed. Du kan også få kondomer med knopper eller riller, der giver din partner lidt ekstra nydelse. Eller måske er du typen, der nogen gange er lidt for hurtig på aftrækkeren. I disse tilfælde kan kondomer med en bedøvende effekt være en god hjælpemiddel, til at du kan holde lidt længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *