Hundetræning til menneskets bedste ven

Udover hundepension og salon, tilbyder ANkonsult også hundetræning til dig og din bedste ven. Der er rigtig god plads til at træne din hund, så den kan blive ”skarp i sindet”.

Der er rolige omgivelser med dejlig natur, og de elsker at træne den voksne hund der måske kan ha svært ved at lære nye tricks, men også den nye hvalp som er så ihærdig for at komme i gang.

 

Din hund har brug for træning

Hvis din hund har lydigheds besvær, eller gøer unødigt af andre mennesker eller hunde, kan det være en rigtig god idé at få trænet din hund. Vi har gode omgivelser til at få din hund på ret køl, så du roligt kan gå med din kære ven på gaden ugeneret.

 

Sproget i mellem hund og menneske

Det kan nogle gange være svært at få hunden til at gøre som man vil. ANkonsult kan forbedre kommunikationen imellem hund og ejer, så hunden bliver afhjulpet med hurtigere at forstå hvad det er vi gerne vil med træningen. En hund kommunikerer med kropssprog og mimik, og det er vigtigt at ha en ens formet fremgangsmetode når man træner, så hunden kan genkende processen.

 

Din hund er måske allerede klar

Træner du allerede nu med din hund, men vil du gerne ha lidt mere ud af det? Så kan ANkonsult hjælpe dig og din hund med at lære nye sjove tricks. Det er ikke så svært når hunden først er i trygge rammer, og der tages god tid. Det gør ANkonsult nemlig!

Husk: Din hund lærer gennem hele livet, og der er altid plads til forbedringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *