Interessen for møbler og interiør i dansk design har aldrig været større

Nogle tidspunkter er bedre end andre til at vælge, at gå op i sit hjem. Og lige nu er det et af de bedste tidspunkter til at gå op i sit eget. Det er nemlig sådan, at interessen for møbler og interiør i dansk design aldrig har været større. På den globale front er Danmark generelt ved at være en voksende spiller, bl.a. med større fokus fra lande som USA som mere og mere er ved at gå op i skandinaviske værdier – og vores ”hygge”. Dette har altså også ført til en markant øget interesse for vores møbler og designprincipper. Det danske design kender vi sikkert alt for godt, det er det minimalistiske og funktionelle. Om du er til B&O, Kaj Bojsen eller Royal Copenhagen vil man uden tvivl kunne finde noget fra vores voksende designkatalog, som vil kunne glæde en.

Hvorfor du skal have dansk design netop nu

Men hvorfor skal man have dansk design nu? Det er trods alt ikke som om, at virksomheder som B&O er helt nye. Hvis man har haft lyst til at eje dansk design har man kunne gøre det inden de fleste af os var født. Men uanset hvad, så er det stadig et rigtig godt tidspunkt til at overveje, om man skal have noget af dansk design eller ej. Grunden til dette er, at med den stigende udenlandske interesse i dansk design er priserne på danske møbler ved at falde for os. Det er en positiv situation på alle fronter, for ikke nok med at det danske image er ved at blive spredt langt og vidt (hvilket er imponerende for et lille land som os på 5 mio mennesker), så får vi altså også nogle gode, danske varer til en lavere pris. Dette gavner også vores økonomi mere, end at købe møbler fra udenlandske designere.

Hvis man gerne vil have et par danske møbler af en højere kvalitet kan man finde det mange forskellige steder. Dem, som har de billigere tilbud kan hovedsageligt findes på nettet, men generet er det ikke så svært at finde disse møbler eftersom de trods alt har deres hjem i vores land. Så hvis man overvejer at gøre lidt mere af sit hjem kan et par nye danske møbler af vores kendte designs altså gå rimelig langt til at skabe en flot æstetik – til en meget lavere pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *