Brug en polo under sport

Du kan bruge din polo shirt til en lang række forskellige sportsgrene. Den har oprindeligt været brugt til klassiske gentleman sportsgrene som golf, tennis og senere polo. Din polo er praktisk i forbindelse med mange forskellige former for sport. Polo shirts blev udbredt, fordi kendte sportsstjerner bar dem, og derfor udbredte kendskabet til den smarte og praktiske skjorte. En polo shirt er normalt strikket af fint uld, og derfor behagelig at have på, selvom temperaturen skifter, og den er samtidig svedtransporterende. Du kan dog også finde polo shirts, der er lavet af blandinger, hvor der indgår syntetiske fibre, bomuld eller merinould. Noget af det, som går igen i alle poloshirts, er det velkendte snit og den høje komfort. Poloen var på forkant med sin samtid, idet den kunne knappes op i halsen. Det er en vigtig funktion, når man dyrker sport og bliver forpustet og varm.

Poloshirts er cool

I modsætning til meget andet sportswear udmærker din polo shirt sig ved at være af en høj kvalitet og et stilrent design. Der findes naturligvis mange forskellige fortolkninger af den klassiske polo shirt, men den oprindelige form går igen. Der er altid tale om en kortærmet t-shirt med krave, knapper i halsen og et både stilet og sporty look. Det er det, som adskiller din polo shirt fra en hvilken som helst anden t-shirt. Polo shirts har været banebrydende indenfor sportsmode og er en af de første former for sportswear, der vandt indpas i det normale modebillede. Der var engang, hvor sportstøj hørte udelukkende til specifikke sportsaktiviteter. Det er ikke længere tilfældet, og der er ingen tvivl om, at polo shirts har spillet en vigtig rolle i den forbindelse.

Polo shirt i naturen

Polo shirts har altså været med til at udvikle herremode siden 1920’erne og bliver ved med at gøre det i dag. Når du er ude i naturen, er det vigtigt, at du har noget tøj på, der er behageligt og passer til situationen. Samtidig med det kan det nu være rart at vide, at man ser godt ud, og at det tøj man har på er behageligt at have på. Her er den klassiske polo shirt fantastisk, fordi den netop både er stilren og komfortabel. De fine uldfibre sørger for en naturlig temperering af kroppen, så du hverken bliver for varm eller for kold. Der er mange muligheder for at bruge din polo shirt til sport eller andre outdoor aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *